style me only !!

hai member-member yang buka my blog , btw theng yaw !! :D
if , ni first my blog , lola xberapa pkar pasl ni , aiya .. sush btol lah ..pening gak nak create benda mcmni .. try try try .. xtaw lah selepas ni menjadi ta my blog ni.. hahaha..aneh jer , tiba-tiba nak join dalam blog-blog , hope korang gak leyh terima my blog k walaupon ta berapa ni..

Monday, 8 August 2011

DAYANG INTAN BT WASLI , 18 , SARAWAK

first nak cakap sal mber lola yang gler tahap gaban ni , ngeee XD , lola cakap tol -.-' tapi die ni lah sekepala dengan lola , hahaha -.-' monyet sama monyet , ta lah monyet sgt , cute jer kan.. hakhakhak :p jelez lah thoe !!! XD , die arh salu teman lola kesana kesini  >,< , mmg kira mcm adik beradik , perangai pon dah sama , bkan perngai baik p jahat , grhhhhhhh !!!  werkk ;p jhat lah sgt muka ni kan.. :) baik2 tu ad arh jugak... ta jahat mna pon .kehkeh , bukan gangster ma .. biasa2 jer ..lalalalalala -.-'  haha , dah lah .. xbaik nak mngata owg masa ni , byk mkan dosa kunk !! huhu , ...

No comments:

Post a Comment