style me only !!

hai member-member yang buka my blog , btw theng yaw !! :D
if , ni first my blog , lola xberapa pkar pasl ni , aiya .. sush btol lah ..pening gak nak create benda mcmni .. try try try .. xtaw lah selepas ni menjadi ta my blog ni.. hahaha..aneh jer , tiba-tiba nak join dalam blog-blog , hope korang gak leyh terima my blog k walaupon ta berapa ni..

Monday, 8 August 2011

MASAFIA BT MARZUKI ,18 , SARAWAK

ermmmm , next ----> mber lola ni lak , wah , chntek un , ocoz lah :D memang terbaik pon..kahkahkah .. die ni lah peceria geng kita orang , xda die mst kita org sunyi  , skrg ni pon dh sunyi gler coz di org ni smua dh chow g kerja , cuma lola dan mber lola yang atas lagi satu tu jer belom chow lagi.. nak relax-relax dulu katakan..ngee XD lantak lah , erk ?? -.-' die ni suka aw buat benda plik-plik , ntah arh mmg dh prngai kot >,< opz !! jgn mrah  ..kehkeh !! dan byak2 mber-mber lola yg ni jer ok dye pnya perljaran -.-' law lola ta pyah tya.. mmg hmpeh !! =.=' jgn gelak lah wei !!  :p  ap ?? chantek ?? memamg chantex  pon , nak no.fon ke ?? tya budak pnya bdan arh !! hahaha , law kna maki ..pdan muka ..:p mber terbaik yg ke-2 :D

No comments:

Post a Comment