style me only !!

hai member-member yang buka my blog , btw theng yaw !! :D
if , ni first my blog , lola xberapa pkar pasl ni , aiya .. sush btol lah ..pening gak nak create benda mcmni .. try try try .. xtaw lah selepas ni menjadi ta my blog ni.. hahaha..aneh jer , tiba-tiba nak join dalam blog-blog , hope korang gak leyh terima my blog k walaupon ta berapa ni..

Monday, 8 August 2011

MASITAH BT HJ ABDUL WAHAB

                                    STORY ABOUT LOLA DAN MBER-MBER TERBAIK :D
heyo heyo , taw ta ni sape ??? :D , ni lah budax yang punya blog ni ma , col jer lola ..ngeeee XD
lola nak kisahkan mber-mber lola dalm blog ni.. huhu , terbaik n selalu jd yg terbaik utk lola .. :D , law sudi baca , bacalah k.. no paksaan di sini !!! anda baik , lola pon akan buat baik .. next , bca lah kisah at bwah bwah tu .. :)

DAYANG INTAN BT WASLI , 18 , SARAWAK

first nak cakap sal mber lola yang gler tahap gaban ni , ngeee XD , lola cakap tol -.-' tapi die ni lah sekepala dengan lola , hahaha -.-' monyet sama monyet , ta lah monyet sgt , cute jer kan.. hakhakhak :p jelez lah thoe !!! XD , die arh salu teman lola kesana kesini  >,< , mmg kira mcm adik beradik , perangai pon dah sama , bkan perngai baik p jahat , grhhhhhhh !!!  werkk ;p jhat lah sgt muka ni kan.. :) baik2 tu ad arh jugak... ta jahat mna pon .kehkeh , bukan gangster ma .. biasa2 jer ..lalalalalala -.-'  haha , dah lah .. xbaik nak mngata owg masa ni , byk mkan dosa kunk !! huhu , ...

MASAFIA BT MARZUKI ,18 , SARAWAK

ermmmm , next ----> mber lola ni lak , wah , chntek un , ocoz lah :D memang terbaik pon..kahkahkah .. die ni lah peceria geng kita orang , xda die mst kita org sunyi  , skrg ni pon dh sunyi gler coz di org ni smua dh chow g kerja , cuma lola dan mber lola yang atas lagi satu tu jer belom chow lagi.. nak relax-relax dulu katakan..ngee XD lantak lah , erk ?? -.-' die ni suka aw buat benda plik-plik , ntah arh mmg dh prngai kot >,< opz !! jgn mrah  ..kehkeh !! dan byak2 mber-mber lola yg ni jer ok dye pnya perljaran -.-' law lola ta pyah tya.. mmg hmpeh !! =.=' jgn gelak lah wei !!  :p  ap ?? chantek ?? memamg chantex  pon , nak no.fon ke ?? tya budak pnya bdan arh !! hahaha , law kna maki ..pdan muka ..:p mber terbaik yg ke-2 :D

AIZUL IZZANI B YUSUP , 18 , SARAWAK

ni satusatu mber lelaki lola taw >,< ramai tu memang ramai tapi yang paling rapat arh dengan family lola die ni, jgn jlez2 aw,, ta ad kaitan  dengan yang mati dan hidup k.. hahaha :p , kami start kenal masa kami form 3 (dlm class 3 dedikasi) coz kami sama class , sampai  arh sekarang kita orang habis scool tapi sekarang  jarang jumpa die coz dye ni dh kerja now ( dekat kuching) >,<  , aiya aiya .. rindu gler an dye ni -.- ,  but , kita juga pernah jugak jd bahan gosip budak2 dan guru at scol..coz terlalu rapat ,  g kantin samasama , duduk pon samasma dlm klas , buat group tu cmform arh smasma yg xsma jer yg g kencing tu.. haha.. really !! -.-' tapi tapi kan lola x kish pon kena gosip2 ni  , cewah , mcm artis lak dah -.-' , smpai sekarang pon still kawan gak un.. ta terjd pon pape .. ingat ingat peribahasa ni , kawan tetap kawan ,musuh tetap musuh -.- kluar pulak dah bnda ni.. hihi :p ,  ok2 , dah2 ckap sal ni >,< hehe , love u fwen !! :D

TAMAT SUDA KISAH SI LOLA BUDAK KEHCIK NI :D

 eh eh , blom tamat arh ..jap lah ..relex relex lu.. nak akhir blog dengan kata-kata jap.. >,< ta sbar-sbar lak korang erh nk belah dari blog lola , kung fu kang !!! :p  haha , btw  , tlong2 arh follow gak my blog ni..hihi , ta mryu p tlong arh kalau yg dah2 tgok tu..hihi , tlong-menolong tu kan amalan kita bersama .. hahaha -.-'
ok ok , dah arh.. hope korang happy n terus happy dengar story lola n mber-mber lola k.. :) kbai ...