style me only !!

hai member-member yang buka my blog , btw theng yaw !! :D
if , ni first my blog , lola xberapa pkar pasl ni , aiya .. sush btol lah ..pening gak nak create benda mcmni .. try try try .. xtaw lah selepas ni menjadi ta my blog ni.. hahaha..aneh jer , tiba-tiba nak join dalam blog-blog , hope korang gak leyh terima my blog k walaupon ta berapa ni..

Monday, 8 August 2011

AIZUL IZZANI B YUSUP , 18 , SARAWAK

ni satusatu mber lelaki lola taw >,< ramai tu memang ramai tapi yang paling rapat arh dengan family lola die ni, jgn jlez2 aw,, ta ad kaitan  dengan yang mati dan hidup k.. hahaha :p , kami start kenal masa kami form 3 (dlm class 3 dedikasi) coz kami sama class , sampai  arh sekarang kita orang habis scool tapi sekarang  jarang jumpa die coz dye ni dh kerja now ( dekat kuching) >,<  , aiya aiya .. rindu gler an dye ni -.- ,  but , kita juga pernah jugak jd bahan gosip budak2 dan guru at scol..coz terlalu rapat ,  g kantin samasama , duduk pon samasma dlm klas , buat group tu cmform arh smasma yg xsma jer yg g kencing tu.. haha.. really !! -.-' tapi tapi kan lola x kish pon kena gosip2 ni  , cewah , mcm artis lak dah -.-' , smpai sekarang pon still kawan gak un.. ta terjd pon pape .. ingat ingat peribahasa ni , kawan tetap kawan ,musuh tetap musuh -.- kluar pulak dah bnda ni.. hihi :p ,  ok2 , dah2 ckap sal ni >,< hehe , love u fwen !! :D

No comments:

Post a Comment