style me only !!

hai member-member yang buka my blog , btw theng yaw !! :D
if , ni first my blog , lola xberapa pkar pasl ni , aiya .. sush btol lah ..pening gak nak create benda mcmni .. try try try .. xtaw lah selepas ni menjadi ta my blog ni.. hahaha..aneh jer , tiba-tiba nak join dalam blog-blog , hope korang gak leyh terima my blog k walaupon ta berapa ni..

Monday, 8 August 2011

TAMAT SUDA KISAH SI LOLA BUDAK KEHCIK NI :D

 eh eh , blom tamat arh ..jap lah ..relex relex lu.. nak akhir blog dengan kata-kata jap.. >,< ta sbar-sbar lak korang erh nk belah dari blog lola , kung fu kang !!! :p  haha , btw  , tlong2 arh follow gak my blog ni..hihi , ta mryu p tlong arh kalau yg dah2 tgok tu..hihi , tlong-menolong tu kan amalan kita bersama .. hahaha -.-'
ok ok , dah arh.. hope korang happy n terus happy dengar story lola n mber-mber lola k.. :) kbai ...

2 comments: